2013. szeptember 13., péntek

Sajtos csigák tangzhonggal

Amióta olvastam a tanghzong technikáról ki szerettem volna próbálni.

Hozzávalók:

Tanghzonghoz: 5 dkg liszt,
2,5 dl viz

 A tésztához:

60 dkg liszt
1 tojás
3dkg élesztő
2, 5 dl tej
kiskanál só
egy kiskanál méz,
5 dkg vaj

Kenéshez:20 dkg margarint és 2 tubus krémsajtot használtam

Tetejére sajt és egy tojás

A tangzhonghoz a vizet és a lisztet felmelegitjük folyamatos kevergetés mellett, majd amikor jól besürüsödik kb 65 fokon félretesszük,  és amikor kihült a többi hozzávalóval jól összedolgozzuk majd 15 percig állni hagyjuk majd kinyújuk és margarinnal kikenjünk majd rátesszük a krémsajtot is.kettéhajtjuk és 1 cm csikokat vágunk ezeket megcsavarjuk majd csigákká formázzuk tetejét tojással lekenjük és sajttal megszórjuk.Nálam 30 perc alatt sültek meg 180 fokon.










Címkék: ,

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Feliratkozás Megjegyzések küldése [Atom]

<< Főoldal